Meer fietsbeleving in Hollands Kroon

Meer fietsbeleving in Hollands Kroon

Tweewielercentrum Theo Schra in Breezand bestaat al sinds 1971.Er is net zo als in elke branche heel veel veranderd sinds die tijd. In het verleden hebben we om deze reden al verschillende keren verbouwd en uitgebreid.De laatste jaren veranderd alles sneller dan ooit tevoren!

Een mooie gelegenheid om ons bedrijf geheel te restylen.

Wat gaan we doen? De winkel aan de Zandvaart 128 wordt een heel stuk groter en de indeling wordt radicaal veranderd.

De winkel is straks zo'n 400 m2 aan fietsbeleving!

Hier in komt een moderne nieuwe werkplaats, deze wordt helemaal ingericht met alle moderne techniek en gereedschap om uw geliefde tweewieler in top conditie te houden. Of dit nu gaat om een normale fiets, een E-bike of uw racefiets/ ATB/ hybride, wij kunnen de juiste service verlenen. Uiteraard blijven we ook gewoon uw scooter repareren en onderhouden.

In de nieuwe opstelling krijgen we ook een gezellige koffiecorner, we breiden onze kledinghoek uit met een aantal nieuwe merken. We gaan ook veel meer aandacht besteden aan dameskleding! De kinderfietsen en accessoires worden verder uitgebreid met o.a. Popal fietsen.

Ook krijgen we Koga weer terug als fietsmerk. We krijgen hier steeds meer vraag naar,en willen dit ook een speciale plek in de winkel geven.

Accessoires en onderdelen worden ook steeds belangrijker en zullen dus ook een meer prominente plek krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsnavigatie, fiets- en casualkleding, tassen, houders voor smartphones etc.

Wij willen de totale fietsbeleving aanbieden en dat is veel meer dan alleen een nieuwe fiets!

Om de verbouwing voorspoedig te laten verlopen verhuizen we naar Zandvaart 47a. Hier staan we dan vanaf 3 Oktober, op onze normale openingstijden voor u klaar.

Vanaf Maart 2018 kunt u bij ons terecht voor de totale fietsbeleving voor jong en oud.